TE HUUR: TRULLO MARILENA

079Deze trullo verhuren wij voor een Italiaanse vriendin: Marilena.
Hij is schitterend gelegen en  kijkt uit op een vallei vol met olijf- en andere fruitbomen en bovendien op de “Trullo Sovrano” dat is een van de grootste trullo’s die er bestaan. Een architectoinisch wonder.
De trullo is vrij gelegen. Hij maakt wel deel uit van een groter complex waarvan ook een masseria deel uitmaakt maar tussen de masseria en de trullo staat een onbewoond gedeelte, dus privacy en autonomie zijn gegarandeerd. In de buurt wonen boeren met wie we goed bevriend zijn en die graag hun zelfgemaakte producten zoals kaas, salami, olijfolie en wijn laten proeven en je kunt deze artikelen ook kopen.

De trullo heeft drie slaapkamers en zes slaapplaatsen. Er is een keuken die is voorzien van een gasfornuis, een elektrische oven en verder al het gereedschap dat nodig is. Verder is er een groot centraal woongedeelte en een badkamer met wasmachine. Ook tv en internet aanwezig. Er is een buitendouche en een barbecue. Terrsa met pergola. De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, beddengoed, handdoeken en keukengerei. Voor de eind-schoonmaakkosten wordt 40 euro extra in rekening gebracht.

Prijzen:

In de maanden mei, juni en oktober: 500 euro per week en 1600 per maand.

In de maanden juli, augustus en september: 600 euro per week en 2000 euro per maand.

Bekijk alle foto’s van Trullo Marilena hier: https://plus.google.com/photos/110750955181550334124/albums/6146363071216115761

089

083
Het uitzicht op de “trullo Sovrano”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *