TRULLO TE KOOP

Deze trullo is te koop. Hij staat op een heuvel, is geheel vrij gelegen en is omgeven door bomen en groen. De 5000 m2 grond die erbij zit grenst aan een bos. Schitterend panorama met zicht op de Valle d’ Itria en op het stadje Cisternino. Indeling:  Trullo met zitkamer en drie alkoven die als slaapkamertjes en studio’s kunnen worden gebruikt. Keuken met ovaal dakraam en zijraam. Zitkamer met open haard en openslaande deuren naar terras met pergola. Halletje met raam, badkamer,  slaapkamer met een op ambachtelijke wijze gebouwd plafond en panoramisch uitzicht op bosrand,  serre, zomerkeuken, groot terras, zowel voor- als achter het huis, groot dakterras. De trullo is geheel gerestaureerd en  bewoonbaar gemaakt,  Elektriciteit- en  telefoonaansluiting. Sceptic tank. Wireless internetaansluiting. Cisterna (waterput). Centraal verwarmigsystee op gas. Het geheel is met een kleine verbouwing ook geschikt te maken voor twee families. Ongeveer 30 olijfbomen, verder amandelbomen, abrikoos, walnoten,  kweeperen, eikenbomen etc.etc. en een  strook bosrand vol met brem. Absolute rust en stilte. De dichtstbijzijnde stad (7km) is Ceglie Messapica. De vraagprijs is 129000 euro. Voor meer foto’s: https://picasaweb.google.com/fvanmunster/TarturielloVendita#

Meer foto’s

Dezwerver.nl

ani-125 (1)

2 thoughts on “TRULLO TE KOOP

 1. Hallo Frans ,
  Ik heb jullie verhaal gelezen in de “Telefraaf ” j.l. 21-juni over Puglia en de trullo ,
  erg interessant zou graag het boek “lekkerissimo” willen lezen , maar……..het is nergens meer te koop pff……de uitgeverij contact …..heeft hem niet meer , men verwees mij naar de 2e hands= rommelmarkt etc.. ja…ga daar maar aanstaan ;zoeken naar een speld in de hooi-berg !!!
  Wellicht heb jij nog een optie ..?
  We gaan graag op vacantie in “Italie” dan Noord- Italia…..Padua -Abano etc…..50km ten westen van Venetië …heerlijk land , de Italianen , het eten, de vino etc….
  Lijkt me ook wel eens leuk om een ander gebied (provincie) te ontdekken waaronder Puglia en dan zo`n Trullo …
  Hoor het graag ,

  Wk-groeten vanuit Nederland,

  Maria

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.